A 2129. sz. Galgaguta-Jobbágyi összekötő út 26+490 – 26+730, valamint a 26+788 – 27+350 szelvényszakaszokon útfelújítási munkálatok kezdődnek 2014. március 4-én, amelyek várható befejezési időpontja 2014. április 14.

Az első napokban a „Szarvasgede, Kossuth út 46. sz.” megnevezésű buszmegállók öbleit és a kapcsolódó útfelületet újítják fel, ahol a szegélykövek cseréjét is elvégzik. Az út szélére felrakódott réteget felszedik, helyére rézsűs, zúzalékkal tömörített útpadka kerül kialakítására. Ez a felújítási szakasz a Csécse-Jobbágyi kereszteződéstől a Kossuth út – Hunyadi út kereszteződésén túl kb. 8-9 m-ig tart a templom irányába.
A másik szakasz a Csécse-Jobbágyi kereszteződéstől Jobbágyi felé a Vámpart alsó harmadáig tart.

A felújítási munkák időtartama alatt a közúti közlekedésben a fenti szakaszakon forgalomkorlátozásra kerül sor. Kérünk mindenkit, hogy a kihelyezett közlekedési táblák és a forgalomirányítók jelzéseit figyelembe véve közlekedjenek!

Külön figyelmet kérünk a buszra várakozóktól és az iskolás gyerekeket kísérő felnőttektől a buszmegállók megközelítésekor, valamint a fel- és leszálláskor a balesetek elkerülése érdekében!

Szarvasgede, 2014. március 3.

Kovács Ottó Béla
polgármester